Inspiratiemiddag creatieve technologie

De inspiratiemiddag is verplaatst naar 28 februari!  Op woensdag 28 februari 2018 organiseert CESN van 14.30- 17.00u een inspiratiemiddag voor het primair onderwijs. Kunstmentoren, directeuren en leerkrachten zijn van harte uitgenodigd om aan dit programma deel te nemen. In deze bijeenkomst kun je kennismaken met verschillende mogelijkheden om creatieve technologie toe te passen in het onderwijs. Aanmelden kan tot 20 februari door je naam, school en voorkeur voor een workshop te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Het programma:

 • Korte plenaire introductie creatieve technologie (Lindenberg)
 • Workshops op diverse locaties op loopafstand. Je kunt kiezen uit:
  - Oddstream & Lindenberg: Kunst & Technologie (Lindenberg)
  Workshop creatief programmeren: Leer programmeren van een digitale tekening of animatie op de iPad, die daarna met een beamer groot op de muur wordt geprojecteerd
  - OBGZ: Taal & Technologie (Bibliotheek Mariënburg)
  Workshop Mediawijs met Roald Dahl: dompel je onder in de taal van Dahl en ga er met nieuwe digitale technieken waaronder green screen en IPad creatief mee aan de slag, met als resultaat je eigen video!
  - LUX: Film/Media & Technologie (LUX Mariënburg)
  Workshop reportage maken: Ervaar de macht van de (film-)maker en hoe media & technologie de kijker beïnvloed. Leer kritisch kijken naar bewegend beeld door zelf film te maken.
 • Korte plenaire afsluiting (Lindenberg)

Waar en wanneer:

Woensdag 28 februari 2018

14.30u inloop

14.45u start programma
Locatie: Lindenberg, huis voor de kunsten (Ridderstraat 23)