10 jaar cultuur en school Nijmegen


CESN is jarig! Al 10 jaar bemiddelen we lessen op school, brengen we klassen naar voorstellingen, brengen we voorstellingen naar de klas, organiseren we kunst & cultuurroutes, het voordrachtfestival  en laten we leerlingen kennismaken met muziek, dans, theater, beeldende, literaire en audiovisuele kunst. Dit alles met als doel om scholen te helpen om leerlingen een wereld vol onbegrensde mogelijkheden en creativiteit aan te bieden in de vorm van kunst en cultuur.

Natuurlijk laten we deze bijzondere verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan! En we trappen af met een wedstrijd vol mooie prijzen.


Wie jarig is ontvangt graag verjaardagskaartjes!
CESN heeft alle scholen in het primair onderwijs uitgedaagd om mee te doen aan een verjaardagskaarten-wedstrijd en alle kinderen gevraagd een mooi verjaardagskaartje te maken. Een zelfgemaakt, kunstzinnig verjaardagskaartje. Er mag knutselwerk op zitten, het mag een met de computer gemaakte tekening zijn, het mag versierd met kralen, steentjes, rietjes of getekend of geschilderd.

 

Veel scholen doen mee!

Inmiddels hebben we veel aanmeldingen binnen en zijn we blij dat zoveel kinderen voor ons een kaartje gaan maken. Een jury gaat eind november bepalen wie de winnaars worden. En natuurlijk staan daar mooie prijzen tegenover!

 

Houd deze website in de gaten voor meer informatie