Uitnodiging

Het Voordrachtfestival bestaat 30 jaar! Cultuur en School nodigt alle scholen voor voortgezet onderwijs, betrokkenen en liefhebbers van het Voordrachtfestival  van harte uit deze mijlpaal met ons te vieren tijdens een speciale opening van de expositie 30 jaar Voordrachtfestival en de uitvoering van het voordrachtfestival 2017 door SSgN op dinsdag 14 maart.

Al 30 jaar staan scholieren van verschillende scholen in het voortgezet onderwijs op de planken bij de Lindenberg en geven zij hun interpretatie van literaire teksten en gedichten. 30 jaar voordrachten en verbeelding van tekst in voorstellingen gemaakt door jongeren en  hun docenten.  En natuurlijk: heel veel affiches gemaakt door leerlingen voor de affichewedstrijd van het Voordrachtfestival.

Speciaal voor deze verjaardag  geven een aantal Nijmeegse schrijvers, oud-deelnemers en betrokkenen van het eerste uur hun kijk op 30 jaar Voordrachtfestival tijdens de opening van de expositie.

 

dinsdag 14 maart
19.30u  Feestelijke  opening expositie  30 jaar Voordrachtfestival
20.30u  Voordrachtfestival 2017: SSgN presenteert haar interpretatie van literaire teksten en gedichten binnen het thema Verboden Vrucht.


Vier je mee?
Ben je aanwezig op 14 maart vanaf 19.30u? Meld je dan voor 9 maart even aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  Dan zetten we alvast een drankje klaar en reserveren we een gratis kaartje voor de voorstelling op je naam. We horen graag of je alleen komt  of dat je een gast meeneemt.