“Best en de Rest – scholenstrijd” – Inschrijving geopend!
Nijmegen stelt met gepaste trots een nieuw initiatief aan u voor: "Best en de Rest – scholenstrijd". Deze competitie is een initiatief van Cultuur en School Nijmegen voor scholen in het Voortgezet Onderwijs uit Nijmegen.

Het doel van deze scholenstrijd is leerlingen uit het Voortgezet Onderwijs in Nijmegen actief te laten participeren in de (pop-)cultuur van de Waalstad.
We willen een brede groep leerlingen mobiliseren door, samen met een door de school vooruitgeschoven act, als één front op te trekken in de strijd om de Keizer Karel-award. Het gaat hierbij expliciet niet enkel om de deelnemende acts zelf, maar ook om hun achterban: het supportteam. Dit supportteam gaat aan de slag met onder meer (online) promotie, styling, fanclub, etc. De doelgroep van deze competitie beslaat de gehele Nijmeegse schooljeugd uit het VO vanaf klas 3.

Alle VO scholen in Nijmegen worden uitgenodigd om een muzikale podiumact én een supportteam aan te leveren, met in totaal een maximum van 30 deelnemende leerlingen.

Inschrijven kan nog tot 1 februari 2015.

Voor meer informatie over dit project kunt u terecht bij Peter Muselaers, consulent VO, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .